Duinen omg Kreekpad.jpeg

Nieuws

    26-10-2021

Politiek Café op zaterdag 28 januari 2012

Archief Nieuws

WIE MAAKT HIER EIGENLIJK DE DIENST UIT ?!
Aboutaleb en Van Aertsen, wethouder Klok en de Bende van Acht, Vereniging Natuurmonumenten of U ??

POLITIEK CAFÉ IN WESTVOORNE OVER BESTUURLIJK HEDEN EN TOEKOMST

Het Politiek Café van de Partij Westvoorne in Conferentiehotel Olaertsduyn is zaterdag 28 januari 2012 wederom geopend. Westvoornaars zijn van harte uitgenodigd om in een prachtige omgeving en in een ontspannen sfeer het gesprek aan te gaan over politieke thema’s.

Hoe vast zit een wethouder die een motie van wantrouwen overleeft zonder dat een van de coalitieraadsleden ook maar iets tegen de motie inbrengt? Kunnen 8 raadsleden werkelijk ziende blind en horende doof blijven voor wat zich afspeelt in Westvoorne en hoe de kiezers daar over denken?
De kas van de Stadsregio Rotterdam wordt in rap tempo leeggemaakt door de gemeenten, maar komt de Metropoolregio Rotterdam-Den Haag er straks? En welke inbreng krijgt Westvoorne? Drukt de Commissaris van de Koningin voor zijn vertrek nog een flink stempel op het bestuur op Voorne Putten of komt nu eindelijk de gemeentelijke samenwerking goed op gang en blijven de gemeenten zelfstandig? En wie bepaalt wat er gebeurt op het badstrand van Rockanje? Maakt Natuurmonumenten de dienst uit, zoals sommigen beweren, of toch de wethouder. En heeft U nog iets in te brengen? Wordt er naar u geluisterd?

Allemaal vragen, opgeworpen door de Partij Westvoorne. Tijd voor discussie. En, laten we hopen, ook ruimte voor discussie.

Wat de Partij Westvoorne betreft, een open, ontspannen discussie, waarvoor met name ook vertegenwoordigers van andere partijen worden uitgenodigd. En de burgemeester natuurlijk, immers ook zeer gebrand op het dichten van de kloof tussen burger en bestuur.

De raadsleden van de PW zijn aanwezig om te luisteren naar uw kritiek, suggesties en vragen. Het politiek café is er voor alle Westvoornaars, die willen meepraten, of gewoon willen luisteren naar wat anderen te zeggen hebben.
Plaats: Conferentiehotel Olaertsduyn, Windgatseweg 2, Rockanje.
Tijd: Zaterdag 28 januari 2012 vanaf 16.00 uur.
 

Pagina terug