Duinen omg Kreekpad.jpeg

Nieuws

    26-10-2021

Pasen Duinen gaat voor Politiek Café in Westvoorne

Archief Nieuws
Pasen Duinen gaat voor Politiek Café in Westvoorne

Het Politiek Café van de Partij Westvoorne in Conferentiehotel Olaertsduyn zal vanwege het Paasweekeinde deze keer niet plaatsvinden op de laatste zaterdag van de maand, maar op de eerste zaterdag in april.

In dit politiek café zal het startsein worden gegeven voor de verkiezingscampagne van de Partij Westvoorne en zal vooruit worden gekeken naar het laatste jaar van deze raadsperiode en mogelijke toekomstscenario’s voor na de gemeenteraadsverkiezingen van 2014.
Natuurlijk staan we stil bij de politieke en financiële situatie in onze gemeente, maar we willen vooral vooruitblikken.

Ook nu nodigen we graag alle inwoners van Westvoorne uit: kom meepraten en meedenken over de toekomst van uw gemeente! En natuurlijk geldt ook nu, iedereen is van harte welkom, met name ook vertegenwoordigers en aanhangers van de andere politieke partijen. Westvoorne is van ons allemaal ten slotte.

Heeft u plannen om een rol te gaan spelen in de gemeentelijke politiek? Kom dan zeker eens langs om kennis te maken met een aantal gemeenteraadsleden, inwoners en de onderwerpen die hen bezighouden.

Thema’s die in onze campagne een belangrijke rol zullen spelen, zijn onder andere samenwerking met andere gemeenten, financiën, zorg, toerisme en recreatie, ouderen, wonen en bouwen. Deze onderwerpen zullen dan ook zeker aan de orde komen, maar er is zoals altijd alle ruimte als u ook andere zaken ter sprake wilt brengen.

De raadsleden van de PW zijn aanwezig om te luisteren naar uw kritiek, suggesties en vragen. Het politiek café is er voor alle Westvoornaars, die willen meepraten, of gewoon willen luisteren naar wat anderen te zeggen hebben.

Plaats: Conferentiehotel Olaertsduyn, Windgatseweg 2, Rockanje.
Tijd: Zaterdag 6 april 2013 vanaf 16.00 uur.


 
Pagina terug