Duinen omg Kreekpad.jpeg

Nieuws

    26-10-2021

Bijzonder Gezellige Algemene Ledenvergadering was zoals altijd...

Nieuws

Op zondag 25 juni werden de leden van Partij Westvoorne hartelijk ontvangen in de tuin van Piet en Odiel Slingerland. Allereerst dank daarvoor!

Voorafgaand aan de barbecue werd de ledenvergadering gehouden. Onze voorzitter Sandor Bosch opende deze vergadering, waarbij hij een speciaal welkom heette aan Emma van Blom: “het is fijn dat je er bent zo vlak na het overlijden van Rien Huisman. We missen hem heel erg, dat wordt door alle aanwezigen denk ik ook zeker zo gevoeld”. Rien Huisman was de grondlegger van deze B.G.A.L.V.: Bijzonder Gezellige Algemene Ledenvergadering, die elk jaar gehouden wordt.

De voorzitter sprak ook een warm welkom uit aan Lex Mooiweer, die onlangs een koninklijke onderscheiding heeft ontvangen!

Tijdens de ledenvergadering waren er twee belangrijke agendapunten te weten: de Profielschets van de Partij Westvoorne en de organisatie van de aankomende verkiezingen in maart 2018. Phillip Rijken en Alice Vermeer hebben over het eerste punt de aftrap gegeven. Het tweede agendapunt werd toegelicht door Jeroen Noordermeer, Emmy Bakker en Alice Vermeer. 

Na de zomer zal er een concreter plan liggen om ervoor te zorgen dat de Partij Westvoorne opnieuw en voor de derde keer de grootste wordt!J

De barbecue was weer voortreffelijk georganiseerd! Elke lid bracht iets mee en vanuit de partij werd het vlees verzorgd. Een mooi moment om in de zonnige tuin met elkaar bij te praten, en te genieten van de hapjes.

Door Alice VermeerPagina terug