Duinen omg Kreekpad.jpeg

Nieuws

    26-10-2021

Wat hebben we samen bereikt

Nieuws

Westvoorne - Elke week schrijven we een stukje over onze Partij Westvoorne. Deze week gaat het over wat we de afgelopen vier jaar bereikt hebben.

In 2014 zijn we gestart met een eigen wethouder in de coalitie. Voor het eerst was het ons gelukt om deel uit te maken van het gemeentebestuur van Westvoorne. We hadden de jaren daarvoor al heel wat wensen verzameld en de afgelopen jaren hebben we een flink aantal van die wensen kunnen realiseren. Vaak met brede steun in de gemeenteraad.

Als we nu terugkijken dan zijn wij heel blij met wat we bereikt hebben. Er wordt op de Drenkeling in Rockanje gebouwd, ook voor jongeren en starters. De Ruy in Oostvoorne is eindelijk klaar en mooi  geworden met een parkje en een appartementengebouw. Inmiddels kan de helft van de vrijkomende huurwoningen verhuurd worden aan onze eigen inwoners. De bouw van een nieuwe school en sporthal in Rockanje gaan nog dit jaar van start en voor Oostvoorne zijn we zulke plannen aan het uitwerken. Tintestein komt beschikbaar voor alle verenigingen in Tinte. Jaarlijks worden er zonnepanelen gelegd, niet meer alleen op koopwoningen maar nu ook op huurhuizen. Het strand, de duinen en de Strype zijn nog net zo mooi en onbebouwd als altijd. Het dorpsplein in Rockanje is klaar en dat in Oostvoorne gaat dit jaar verder verfraaid worden. De Stationsweg in Oostvoorne is echt heel mooi geworden. De lokale lasten stijgen niet verder en we zijn een gemeente geworden waar dingen kunnen en waar mensen met ideeën en wensen zich welkom voelen. Een volledig overzicht van wat er de afgelopen periode gerealiseerd is, vindt u op onze website onder wapenfeiten.

Wij zijn blij met wat er bereikt is en wij zouden graag deze koers voortzetten na de verkiezingen.

Partij Westvoorne

Pagina terug